2-4/10-2024 – Udlandstur til Cambridge

Program
På turen kommer vi bl.a. omkring følgende emner:

  • Working time (in the context of new Danish legislation)
  • Diversity in the workplace
  • Corporate sustainability due diligence
  • Pay transparency (new Directive (EU) 2023/970)
  • European Works Council Directive (Commission proposes to revise the European Works Councils)
  • CJEU and ECHR case law update

Endeligt program følger.

Tilmelding
Deltagerprisen er kr. 7.000 kr. ekskl. moms.
Deltagere, som deler værelse, har en deltagerpris på 6.500 kr. ekskl. moms.

Deltagergebyret omfatter undervisning, mad og hotel. Transport og rejseforsikring er ikke inkluderet.

Tilmelding sker efter vores sædvanlige ”først-til-mølle” princip og deltagerprisen faktureres umiddelbart efter tilmelding.

Afbud
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er der venteliste, udbydes din plads naturligvis og du får det betalte beløb retur, hvis vi får pladsen solgt til anden side

Bliver du forhindret, skal du melde afbud til forening@danskeadvokater.dk.

Venteliste
Ved afbud bliver medlemmer, der står på ventelisten, tilbudt plads hurtigst muligt. Der trækkes lod om hvem fra ventelisten, der får pladsen.

Kursuspoint
Vi forventer, at turen vil give 10-12 kursuslektioner. Endeligt program følger.

Cambridge er hjemsted for et af de ældste og mest prestigefyldte universiteter i verden, hvilket giver byen en rig intellektuel historie og en masse ekstremt smukke bygninger.

Cambridge har historisk set været hjemsted for nogle af de mest betydningsfulde opfindelser inden for videnskaben. Også i vores tid sker der spændende ting i Cambridge, og indenfor vores felt skal særligt fremhæves Trinity College, hvor professor of European & Employment law Catherine Barnard forelæser, som vi så ofte har haft fornøjelsen af høre, senest på foreningens tur i Bruxelles. På denne tur får vi også mulighed for at høre hende berige os om seneste nyt indenfor ansættelsesretten på hendes egen hjemmebane. På Trinity College er der endvidere mulighed for at se det træ, der efter sigende er vokset ud af et æbletræ, som satte gang i teorien om tyngdekraften. Vi har i skrivende stund ikke programmet helt på plads men kan garantere, at der bliver spændende relevante emner, herunder indenfor S’et i ESG.

Og så skal vi selvfølgelig punte på floden Cam, som snor sig gennem byen forbi betagende udsigter.

OBS! der kan max tilmeldes seks deltagere pr. virksomhed. Hvis der stadig er ledige pladser fire uger efter tilmeldingen er åbnet, er der mulighed for, at virksomheder kan tilmelde flere end seks deltagere.

Tilmeld dig