2-4/10-2024 – Udlandstur til Cambridge

I efteråret går turen til Cambridge – og vi glæder os til snart at modtage tilmeldinger.

Cambridge er hjemsted for et af de ældste og mest prestigefyldte universiteter i verden, hvilket giver byen en rig intellektuel historie og en masse ekstremt smukke bygninger.

Cambridge har historisk set været hjemsted for nogle af de mest betydningsfulde opfindelser inden for videnskaben. Også i vores tid sker der spændende ting i Cambridge, og indenfor vores felt skal særligt fremhæves Trinity College, hvor professor of European & Employment law Catherine Barnard forelæser, som vi så ofte har haft fornøjelsen af høre, senest på foreningens tur i Bruxelles. På denne tur får vi også mulighed for at høre hende berige os om seneste nyt indenfor ansættelsesretten på hendes egen hjemmebane. På Trinity College er der endvidere mulighed for at se det træ, der efter sigende er vokset ud af et æbletræ, som satte gang i teorien om tyngdekraften. Vi har i skrivende stund ikke programmet helt på plads men kan garantere, at der bliver spændende relevante emner, herunder indenfor S’et i ESG.

Og så skal vi selvfølgelig punte på floden Cam, som snor sig gennem byen forbi betagende udsigter.

OBS! der kan max tilmeldes seks deltagere pr. virksomhed. Hvis der stadig er ledige pladser fire uger efter tilmeldingen er åbnet, er der mulighed for, at virksomheder kan tilmelde flere end seks deltagere.

Tilmeld dig