24/8 2021 Halvdagsseminar om Mediation

Vi kan med glæde invitere til AnsættelsesAdvokaters seminar om mediation, som afholdes:

Tirsdag den 24. august 2021 kl. 14.00
Radisson BLU Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S

Hvornår er mediation/retsmægling relevant? Kan du rådgive din klient om fordele og ulemper ved mediation/retsmægling? Forstår du, hvad mediator/retsmægler foretager sig undervejs i processen? Og ved du, hvordan du skaber værdi for din klient i forløbet?

I modsætning til den traditionelle rollefordeling mellem advokat og klient, er klientens rolle i en mediation mere aktiv, og processen åbner op for et langt større samspil mellem advokat og klient. Et samspil, som kan være særdeles værdiskabende for både klient og advokat, hvis man har viden om processen, kan holde hovedet koldt og navigere i konfliktfyldte forhandlinger.

Formålet med seminaret er at give deltagerne indsigt i mediationsprocessen samt udstyre dem med de fornødne værktøjer til at yde deres klienter den mest optimale rådgivning og bistand både før og under mediationen.

Deltagerne introduceres blandt andet for grundlæggende konfliktteori, mediationsprocessen, forhandlingsteknik samt de teknikker som mediatoren benytter sig af under processen. Deltagerne vil blive præsenteret for konkrete eksempler hentet fra virkeligheden, der illustrerer, hvordan advokaten kan skabe værdi i mediationsprocessen, men også hvordan advokater kan obstruere processen for sin klient.

Læs program her

Her kan du se undervisernes præsentationer

 

Se kommende arrangementer