1/2-2024 – HVAD ER OPSKRIFTEN PÅ EN SUCCESFULD, UNG LEDER?

Yngre Ansættelsesadvokater byder velkommen til et nyt spændende arrangement om ledelse, herunder med særlig fokus på den succesfulde, unge leder og vejen til det første lederjob.

 Arrangementet finder sted torsdag den 1. februar 2024 kl. 16.00 – 19.00 hos Lederne, Vermlandsgade 65, 2300 København.

Kort om arrangementet:

Der findes ikke en facitliste til, hvordan man udøver god ledelse. Det er derudover en disciplin, som må siges at indebære både små og store udfordringer; forskellige personlighedstyper, forskellige ambitioner, forskellige generationer af medarbejdere, osv. Listen er lang, og især når man er ung – og skal prøve kræfter med sit første lederjob – melder der sig hurtigt en lang række spørgsmål må banen:

  •  Hvordan opbygger jeg tillid og respekt i mit team?
  • Hvordan håndterer jeg mine relationer på arbejdspladsen, når jeg går fra at være kollega til leder?
  • Hvordan bliver jeg et godt bindeled mellem mit team og den øvre ledelse?
  • Hvordan sikrer jeg, at min ledelsesrolle ikke står i vejen for min fortsatte faglige udvikling?
  • Er det nødvendigt, at jeg gennemgår ledelsestræning/uddannelse, og hvilke emner skal i så fald prioriteres?

Til at hjælpe os på vej og komme med gode råd og erfaringer fra virkeligheden har Yngre Ansættelsesadvokater allieret sig med tre ledere, der til daglig sidder i tre forskellige organisationer, og som alle har forskellige baggrunde.

Først vil kommerciel direktør i Lederne, Jacob Spangenberg, komme med en introduktion til ledelsesdisciplinen med fokus på vejen til det første lederjob og de klassiske faldgruber, man som førstegangsleder risikerer at falde i, samt fremtidens ledelsestendenser i form af mere bæredygtig ledelse. Jakob kommer med en bred erfaring inden for ledelse og har siden 1996 haft forskellige ledelsesjobs i flere store organisationer.

Derefter vil arrangementet gå over i en debat med Jacob Spangenberg og yderligere deltagelse af to succesfulde unge ledere – Emma Aran Pauli og Maria Bekke Eiersted. Debatten vil tage udgangspunkt i blandt andet ovenstående emner og naturligvis også input fra publikum samt de tre lederes egne bud på, hvad opskriften er på at blive en succesfuld, ung leder.

Emma Aran Pauli har allerede i en ung alder bestridt flere tunge ledelsesposter i den private sektor, herunder som leder af Group HR Legal i KMD og senest som Head of Global HR Operations hos Topsoe. Emma startede sin karriere i organisationsverdenen samt i advokatbranchen, og vil dermed også kunne dele sine erfaringer med at skifte det ”klassiske” rådgivningsarbejde ud med en ledelsespost.

Maria Bekke Eiersted er gået hele vejen fra stipendiat til partner i Kromann Reumerts afdeling for ansættelses- og arbejdsret. Maria sidder i dag med et helt team under sin ledelse, og hun har således taget skiftet fra at være ”menig” medarbejder til at være leder i den samme organisation.

Der er – hvis vi selv skal sige det – lagt i kakkelovnen til en virkelig lærerig eftermiddag/aften, hvor vi alle vil blive gjort klogere på ledelsesdisciplinen og få bagagen fyldt op med gode råd. Når debatten er slut omkring kl. 19, byder Lederne på et glas vin.

Vi glæder os til at se jer!

Praktisk:

Prisen for deltagelse i arrangementet er 500 kr. + moms.

Arrangementet afholdes for en målgruppe af fuldmægtige og advokater med op til syv års advokatanciennitet. Oplæggene er tilrettelagt herefter, og vi henstiller til, at kun advokatfuldmægtige og advokater med op til syv års anciennitet tilmelder sig.

Der udstedes kursusbevis for 3 kursuslektioner for deltagelse i arrangementet.

Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 25. januar 2024. Tilmeld dig via dette link.

Program

16.00-16.10: Velkomst

16.10-16.40: Introduktion til ledelsesdisciplinen og det første lederhverv v. Jacob Spangenberg

16.40-16.55: Præsentation af Emma Aran Pauli v. Emma Aran Pauli

16.55.-17.10: Præsentation af Maria Bekke Eiersted v. Maria Bekke Eiersted

17.10 – 17.30 Pause

17.30 – 19.00 Paneldebat med Ann Marie Willemoes fra Lederne som ordstyrer, Maria Bekke Eiersted og Emma Aran Pauli og Jacob Spangenberg. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til panelet.

19.00-19.30 Lederne byder på et glas vin og mulighed for at netværke med de øvrige deltagere samt de tre ledere.

Se kommende arrangementer