29/9 2021 Krisens Kraft – Når jeg slikker mine sår, får jeg blod på tanden!

Det er med stor glæde, at Yngre Ansættelsesadvokater og Ansættelsesadvokater i forening byder velkommen til et spændende og tankevækkende arrangement om, hvordan vi faktisk prioriterer vores tid, og hvilke konsekvenser det kan have at blive forblændet. For hvem bærer i sidste ende ansvaret og betaler prisen, hvis læsset vælter?

Bemærk – arrangementet er ekstraordinært åbent for medlemmer af både Yngre Ansættelsesadvokater og Ansættelsesadvokater.

Arrangementet finder sted onsdag den 29. september 2021 kl. 15.30 – 18.00 hos Accura (Tuborg Blvd. 1, 2900 Hellerup), og efter oplægget vil der være mulighed for networking.

Kort om arrangementet:

I en alder af 24 år grundlagde den nu tidligere skibsreder Lars Juhl sammen med en partner skibsmæglervirksomheden Scan-Trans i Singapore, som han stod i spidsen for i 20 år. På kort tid udviklede den sig til en blomstrende og succesrig forretning med en milliardomsætning, men så kom finanskrisen. Scan-Trans tabte 100 millioner kroner på en dag og mistede derefter 2 millioner kroner om dagen, så en blodig turnaround var uundgåelig. Det var et kapløb, som handlede om virksomhedens overlevelse. Et kapløb, der nær havde kostet Lars Juhl livet.

Som 43-årig med familie og fire børn, og det, han mente, var sit livs bedste form, faldt Lars Juhl død om på stuegulvet med hjertestop. Han blev genoplivet, men fik yderligere hjertestop samme aften. Efter det tog han sit liv op til revision, og Lars Juhl er i dag et inspirerende eksempel på, at man altid kan rejse sig igen.

Dette er en universel fortælling om bagsiden af medaljen med et blik ind i maskinrummet. En fortælling om en vild rejse med tre markante historier om liv og død, hvor der blandt andet forhandles med Somaliske pirater med menneskeliv som indsats.

Vi glemmer ofte, at ikke alt behøver at handle om jura, og advokater er til syvende og sidst også kun mennesker. Efter de personlige historier om liv og død deler Lars sine egne refleksioner om meningen med livet, forandringsledelse og mestringsstrategier.

Alt i alt en super spændende eftermiddag som du forlader bedre rustet til at klare livets uundgåelige knubs og kriser.

Praktisk:

Arrangementet er gratis. Der er et begrænset deltagerantal, og tilmelding er derfor først til mølle. Hvis du bliver forhindret, bedes melde afbud snarest muligt.

Arrangementet er ekstraordinært åbent for medlemmer af både Yngre Ansættelsesadvokater og Ansættelsesadvokater.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 22. september 2021.

Talentprisen

Ansættelsesadvokaters talentpris uddeles ved årets generalforsamling, og vi opfordrer alle til at fremsende begrundede indstillinger til modtagere af prisen til Yngre Ansættelsesadvokater på e-mail til Christoffer Lambert-Züberlein på CHLZU@leo-pharma.com.

Talentprisen tildeles en advokatfuldmægtig eller advokat med op til syv års advokatanciennitet, der med sine faglige og personlige kvalifikationer går forrest inden for det arbejds- og ansættelsesretlige område og dermed fortjener en særlig anerkendelse.

 

Se kommende arrangementer