Kommende arrangementer

18-06-2020 AnsættelsesAdvokaters seminar om OK 2020 den 18. juni

Vi håber, at forsamlingsforbuddet bliver hævet til 50 personer, for så kan vi med god afstand imellem bordene afholde seminaret. Torsdag den 18. juni 2020 kl. 14-17 med efterfølgende reception indtil kl. 19 i Industriens Hus – Dansk Industri
H. C. Andersens Blvd. 18
1553 København

Til seminaret vil DAs underdirektør Steen Müntzberg, FHs afdelingschef Peter Nisbeth, DIs vicedirektør Anders Søndergaard Larsen, HK Handels faglige chef Stephan Agger og fra FAOS lektor Ph.D. Nanna Welsey Hansen gennemgå overenskomstparternes overvejelser, forhandlingsforløbet og forhandlingsresultatet for OK 2020.
Vi åbner nu op for, at du kan tilmelde dig seminaret. Seminaret kan dog kun afholdes, såfremt forsamlingsforbuddet bliver hævet til 50 personer.
Tilmelding sker efter ”først til mølle-princippet”, men vi forbeholder os ret til at sikre, at der ikke deltager for mange advokater fra samme firma/organisation.
Sidste tilmeldingsfrist er den 10. juni 2020. Hvis du bliver forhindret, er det af hensyn til deltagerbegrænsningen vigtigt, at du hurtigst muligt melder afbud til Linda Pedersen på, LPE@danskeadvokater.dk, så der er mulighed for at tilbyde pladsen til personer på ventelisten.

Kursuslektioner:
Der udstedes kursusbevis på 3 lektioner. Foreningen vil dagen efter arrangementet sende et kursusbevis til dig på mail.

Se kommende arrangementer