11/10 – 2023 – HR-jura i en persondataretlig kontekst

Vi kan med glæde invitere til Yngre AnsættelsesAdvokaters arrangement om HR-jura i en persondataretlig kontekst, som afholdes i samarbejde med Kromann Reumert:

Onsdag den 11. oktober kl. 16.00
Kromann Reumert
Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø

Hvordan indhenter man et juridisk gyldigt samtykke fra en medarbejder? Hvordan er det nu lige med mundtlig videregivelse af oplysninger? Og kan en arbejdsgiver indhente oplysninger om sine medarbejdere for at fremme mangfoldighed, diversitet og inklusion?

Det og meget mere vil du blive klogere på, når Yngre AnsættelsesAdvokater byder velkommen til en spændende eftermiddag med fokus på samspillet mellem HR-jura og persondata.

Vi har allieret os med senioradvokat i persondataret, Heela Lakanval og senioradvokat i ansættelsesret, Mette Buhl Richmann Graah, som begge til daglig er beskæftiget i Kromann Reumert.

Sammen vil de med afsæt i hver deres specialeområde guide os igennem de problemstillinger, der naturligt opstår, når man skal navigere i det komplekse krydsfelt mellem de to juridiske discipliner i en rekrutteringsproces, i det løbende ansættelsesforhold og i forbindelse med afviklingen af ansættelsesforholdet.

Med henblik på den snarlige etableringsfrist for oprettelse af en whistleblowerordning for virksomheder, der beskæftiger mellem 50-249 medarbejdere, vil de juridiske forpligtelser i den forbindelse også blive berørt.

Derudover er der naturligvis afsat tid til spørgsmål og debat.

Program for dagen:

Kl. 16:00 – 16:15 – Velkomst

Kl. 16:15 – 17:15 – Generelle databeskyttelsesretlige forhold, ansøgningsfasen og under ansættelsen

Kl. 17:15 – 17:30 – Pause

Kl. 17:30 – 18:45 – Under ansættelsen (fortsat), efter ansættelsen, kort om whisteblowerordninger

Kl. 18:45 – 19:00 – Spørgsmål og afrunding

Efter kurset vil der være let traktement og mulighed for networking.

Tilmelding:
Deltagerprisen er 500,00 kr. + tillæg af moms.

Arrangementet afholdes for en målgruppe af fuldmægtige og advokater med op til syv års advokatanciennitet. Oplæggene er tilrettelagt herefter, og vi henstiller til, at kun advokatfuldmægtige og advokater med op til syv års anciennitet tilmelder sig.

Tilmeld dig her.

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 6. oktober 2023.

Kursuslektioner:
Der udstedes kursusbevis på 3 lektioner. Foreningen vil efter arrangementet sende et kursusbevis til dig på mail.

Vi glæder os til en læringsrig og hyggelig eftermiddag og aften

Se kommende arrangementer