21. november 2019

Arrangementer

Kontakt:
AnsættelsesAdvokater

Vesterbrogade 32

1620 København V

 

 

T: +45 33 43 70 00

F: +45 33 43 70 01
cam@danskeadvokater.dk

 

 

 

ERFA-Grupper

Yngre Ansættelsesadvokater har oprettet særlige ERFA-grupper. ERFA-grupperne i Yngre Ansættelsesadvokater er ikke tænkt som et alternativ til ERFA-grupperne hos AnsættelsesAdvokater, men derimod som et supplement, hvor det er muligt for advokatfuldmægtige og nye advokater at stille spørgsmål, drøfte emner og deltage i diskussioner, der for erfarne og garvede kollegaer kan være overflødige eller i nogle tilfælde fremstå ”ligetil”.

Møderne i ERFA-grupperne tiltænkes at skulle afholdes kvartalsvist eller halvårligt afhængigt af, hvad den enkelte gruppe beslutter. Koordinatoren på de enkelte møder vil være den person, der er vært for mødet. De enkelte emner for ERFA-gruppernes diskussioner besluttes af medlemmerne fra gang til gang.

Hvis du ønsker at deltage i en ERFA-gruppe gennem Yngre Ansættelsesadvokater, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at skrive til Christoffer Lambert-Züberlein (clz@siriusadvokater.dk) eller Louise Gefke Nielsen (lgn@lederne.dk).

 

 

 

 

 

 

Seminar og generalforsamling 7.-9. november 2019 på Hindsgavl Slot

Det er os en stor fornøjelse at invitere dig til Ansættelsesadvokaters årlige heldagsseminar. Samtidig indkalder vi i overensstemmelse med vedtægterne...
Læs mere