28. september 2020

Arrangementer

Kontakt:
AnsættelsesAdvokater

Vesterbrogade 32

1620 København V

 

 

T: +45 33 43 70 00

F: +45 33 43 70 01
lpe@danskeadvokater.dk
 

 

 

 

Tildeling af Talentprisen 2019
 

 

Styregruppen for yngre ansættelsesadvokat har peget på advokat Sabine Brandhøj Overgaard til at modtage Talentprisen for 2019.

 

Sabine har siden 2016 været ekstern lektor i kursusfaget ”ansættelsesret” på kandidatdelen af jura på AU, er specialevejleder for kandidatstuderende og er tilknyttet som underviser hos Jurainstituttet.

Hun medvirker som forfatter til “Praktisk Arbejdsret” hos Karnov.

Sabine har været udstationeret til et engelsk advokatkontor, og har herudover efteruddannet sig både inden for ledelseskompetencer og projektstyring.

Hun deltager aktivt i det kollegiale arbejde indenfor ansættelsesretten, hvor hun er aktiv i AnsættelsesAdvokater ERFA-gruppe Vest. Hun har i en årrække fungeret som ”lods” for nyansatte fuldmægtige, hvor hun har delt både af sin faglige og sociale indsigt.

På baggrund af sit faglige og kollegiale engagement fortjener Sabine den særlige anerkendelse, der ligger i tildelingen af Talentprisen.

 

 

 

 

 

Skal din kandidat løbe med H.G. Carlsen prisen i år? Og hvem skal have talentprisen?

Nu skal vi finde en ny modtager af H.G. Carlsen prisen samt Talentprisen - hjælp os med at finde egnede kandidater.   H.G. Carlsen prisen H.G...
Læs mere
Udlandstur til Bruxelles - aflyst

Turen til Bruxelles i efteråret er desværre aflyst pga COVID-19. Arbejdsgruppen arbejder på at flytte turen til 2021.  
Læs mere
Efterårsmøde og generalforsamling 2020

Vores efterårsmøde holdes traditionen tro på Hindsgavl Slot den 12.-14. november 2020 Læs programmet her   Tilmeld dig her
Læs mere