14. august 2020

Arrangementer

Kontakt:
AnsættelsesAdvokater

Vesterbrogade 32

1620 København V

 

 

T: +45 33 43 70 00

F: +45 33 43 70 01
lpe@danskeadvokater.dk
 

 

 

Advokat Mads Krarup (formand)

Mads Krarup Advokatfirma
Balticagade 15 E st
8000 Aarhus C
Tlf. 53 88 80 68

E-mail mk@kraruplaw.dk

 

Mads Krarup er advokat (H) og indehaver af Mads Krarup Advokatfirma. Han har siden 1992 beskæftiget sig med arbejds- og ansættelsesret på såvel lønmodtager- som arbejdsgiversiden. Han er medforfatter til flere ansættelsesretlige udgivelser. Mads er også medlem af Ligebehandlingsnævnet

   

Advokat Maria Muñiz Auken (næstformand)

FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation
Islands Brygge 32 D
2300 København S
Telefon: 35 24 60 00


 

 
 
Advokat Sabine Buhl Valentiner
DI
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Telefon: 33 77 33 77
ssbv@di.dk
 


 
Sabine Buhl Valentiner er advokat (H) i DI’s retssagsenhed og fagleder for DI’s advokatfuldmægtige og yngre advokater. Siden 2002 har Sabine været specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret både på det offentlige og private arbejdsmarked, og hun har en særlig interesse inden for diskriminationsområdet. I den forbindelse har Sabine ført et stort antal sager ved de civile domstole og i det fagretlige system. Sabine underviser ofte både internt og eksternt.   
 

Bo Enevold Uhrenfeldt
Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab
Amaliegade 37
Tlf. 38 41 14 41
E-mail beu@skaureipurth.com

 
Bo Enevold Uhrenfeldt er advokat og partner hos Skau Reipurth & Partnere og specialist i arbejds- og ansættelsesret. Han rådgiver virksomheder og offentlige institutioner i alle typer af arbejdsretlige spørgsmål og fører retssager og fagretlige sager for Afskedigelsesnævnet, Arbejdsretten og voldgifter.

   

Advokat Jacob Sand
Gorrissen Federspiel
Silkeborgvej 2
8000 Aarhus C
Telefon: 86 20 75 00
E-mail jas@gorrissenfederspiel.com

 

 

 
Jacob Sand er partner hos Gorrissen Federspiel. Han beskæftiger sig med en bred vifte af ansættelsesretlige emner. Han har en særlig viden om og forståelse af alle aspekter af EU-ansættelsesret fra sine mere end 3½ år som referendar ved EU-Domstolen og som aktiv procedør for EU-Domstolen. Jacob Sand kombinerer den viden med en dyb indsigt i den kollektive arbejdsret, hvilket har gjort ham til en af de flittigst benyttede selvstændige advokater i sager for Arbejdsretten.
 

Advokat Helle Nøhr Larsen
SIRIUS Advokater
Dampfærgevej 10 2
2100 København Ø
Telefon: 88 88 85 85
E-mail hnl@siriusadvokater.dk
 

 

 

 

Helle Nøhr Larsen har arbejdet med arbejds- og ansættelsesret i mere end 25 år, og har arbejdet med stort set alle aspekter indenfor området. Helle arbejder således både med individuel og kollektiv arbejdsret, både indenfor det offentlige og det private område og rådgiver både nationale og internationale klienter. Helle beskæftiger sig også i vidt omfang med almenvelgørende organisationer og de særlige problemstillinger, som disse organisationer har. Helle rådgiver primært arbejdsgivere, men rådgiver også fra tid til anden direktører og lønmodtagere.

 

 

Advokat Anne Louise Wulff
Advokatfirmaet SJ Law
Frederiksgade 21 4
1265 København K
Telefon: 33 97 97 00
E-mail alw@sjlaw.dk

 

 

 Anne Louise Wulff har arbejdet med arbejds- og ansættelsesret i mange år og har en meget alsidig erfaring indenfor sit felt. Anne Louise Wulff beskæftiger sig særligt med kollektiv og individuel arbejdsret samt med aftaler for direktører og andre ledende medarbejdere. Hun arbejder både med offentlige og private klienter og har endvidere stor erfaring med at håndtere forvaltningsretlige problemstillinger og persondata. Anne Louise Wulff har tidligere været ansat som arbejdsgiver- og overenskomstchef og har stor erfaring med at forhandle kollektive overenskomster. Hun er uddannet mediator og fører principielle sager både ved de civile domstole og i det fagretlige system.

 

Marianne Lage
Kammeradvokaten - Advokatfirmaet Poul Schmith
Vester Farimagsgade 23
1606 København V
Telefon: 33 15 20 10
E-mail: lag@kammeradvokaten.dk
 

Marianne Lage 

 

   
   

 

Jakob Stenbakken Johnsen
HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab
Havnepladsen 7
9900 Frederikshavn
Telefon: 70 15 10 00
E-mail: jjo@70151000.dk

 

 
Jakob S. Johnsen, advokat (H) er partner hos HjulmandKaptain. Jakob S. Johnsen er fagchef for HjulmandKaptains afdeling for HR-Ansættelsesret og har gennem de seneste mange år primært beskæftiget sig med arbejds- og ansættelsesret - hovedsageligt som rådgiver for arbejdsgivere.
 

Niels Mosegaard (foreningssekretær)
DJØF
Gothersgade 133
Postboks 2126
1015 København K
Tlf. direkte   33 95 96 44
E-mail nim@djoef.dk

 

Niels har beskæftiget sig med ansættelses- og arbejdsret siden 1982. 
Niels arbejder som chefkonsulent hos DJØF, hvor han rådgiver medarbejdere, herunder særligt advokater og advokatfuldmægtige samt direktører i den private sektor om løn, ansættelses- og kontraktsvilkår, herunder klausuler, aktieoptioner mv. og indgår i forhandlinger med arbejdsgiverne om disse vilkår.

Linda Pedersen
Danske Advokater
Vesterbrogade 32
1620 København V
Tlf. 33 43 70 00
E-mail lpe@danskeadvokater.dk 

 

 

 

 

 

 

Skal din kandidat løbe med H.G. Carlsen prisen i år? Og hvem skal have talentprisen?

Nu skal vi finde en ny modtager af H.G. Carlsen prisen samt Talentprisen - hjælp os med at finde egnede kandidater.   H.G. Carlsen prisen H.G...
Læs mere
Udlandstur til Bruxelles - aflyst

Turen til Bruxelles i efteråret er desværre aflyst pga COVID-19. Arbejdsgruppen arbejder på at flytte turen til 2021.  
Læs mere
Efterårsmøde og generalforsamling 2020

Vores efterårsmøde holdes traditionen tro på Hindsgavl Slot den 12.-14. november 2020  
Læs mere